12 de abril de 2019
12.04.2019
ELECCIONS MUNICIPALS

Acord electoral d'ERC i l'Assemblea Republicana de Saus, Camallera i Llampaies

Membres de diverses entitats del municipi s'han unit per crear una candidatura unitària encapçalada per Miquel Casellas

12.04.2019 | 13:31
La candidatrura que encapçala Miquel Casellas.

En les darreres setmanes s'ha constituït un grup conformat per veïns/es i membres de diverses entitats del municipi de Saus, Camallera i Llampaies per crear una candidatura a les properes eleccions municipals, i ho farà com a llista associada a ERC amb el lideratge de Miquel Casellas.

Sota el lema de "La veu del Municipi", es defineixen com un col·lectiu "engrescador, progressista, republicà i d'esquerres". Tots els membres de la nova candidatura ja han estat escollits de forma assembleària, amb estructura paritària entre homes i dones, i representant equitativament cadascun dels nuclis urbans que conforma Saus, Camallera i Llampaies.

La llista estarà encapçalada per Miquel Casellas, veí de Llampaies, com a aspirant a l'alcaldia. Com a portaveu, afirma que "el nostre grup és divers i està representat per cadascun dels tres pobles, amb gent de totes les edats, que coneixen les mancances i necessitats del dia a dia, perquè les viuen i les pateixen a nivell educatiu, de serveis i tants altres. Mica en mica les pretenem canalitzar mitjançant la veu de tothom i cadascun dels components de la societat del municipi".

Casellas també informa, a través d'un comunicat de la candidatura, que en les properes setmanes es farà una presentació de tots els membres i del seu programa electoral, que actualment estan acabant d'elaborar. Creiem que és possible una manera diferent de fer política, tots necessitem un canvi per poder tenir una esperança en un futur millor a partir d´unes millors estructures on tothom pugui dir-hi la seva.

LAmb l'objectiu d'oferir un projecte renovador i que faci partícip a tothom, l'Assemblea Republicana de Saus, Camallera i Llampaies "aspira a obtenir una majoria suficient en un consistori de 7 regidors que li permeti dur a la pràctica unes propostes de canvi".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent