El Setmanari de l'Alt Empordà, amb el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Ajuntament de Figueres, l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG) i l'Associació Fòrum Imagina convoquem per onzè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà. Guardons que tenen com a objectiu promoure la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l'aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l'activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Els Premis Emprenedors d'aquesta edició es divideixen en cinc categories:

  • Premi Jove Empresari/a. Per a iniciatives promogudes per empresaris empordanesos menors de 42 anys que tinguin una trajectòria empresarial destacada.
  • Premi Emprenedor/a. Per a projectes que suposin la creació d'una nova empresa de l'Alt Empordà més viable, innovadora i amb major potencial de creixement (iniciat des del 21 d'abril de 2018 fins finals d'enguany). Es donaran 3.000 euros al primer guanyador i publicitat al Setmanari de l'Alt Empordà per un valor de 1.500.
  • Premi a la millor idea de negoci. Proposada per estudiants dels IES de la comarca, es premiaran les idees de negoci més creatives de l'alumnat d'ESO, Cicles Formatius i Batxillerat.
  • Premi a la línia de negoci innovadora. Per a empresaris/es que hagin obert la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.
  • Premi a la Innovació Turística (novetat d'enguany). Per empresaris/es que hagi estat capaç d'innovar en producte, servei o processos en el sector turisme.

El termini per presentar les candidatures finalitzarà el 25 d'abril. Els premis es lliuraran en un acte a l'Auditori dels Caputxins de Figueres el dia 17 de maig.

Els models de sol·licitud i de memòria explicativa es poden obtenir a la pàgina web www.premisemprenedorsaltemporda.com.