En el marc del mes de l'activitat física, que se celebra durant tot l'abril amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física (el dia 6), l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala s'ha apuntat al Repte Saludable que proposa la Generalitat de Catalunya.

Va dirigit als professionals dels Equips d'Atenció Primària catalans i als seus usuaris. I és una competició entre Àrees Bàsiques de Salut: guanya qui més passos faci durant el mes d'abril a través de l'aplicació de mòbil O10K-Objectiu 10.000. Aquesta aplicació registra tots els moviments de l'usuari i va comptabilitzant el número de passos que fa cada dia, perquè prengui consciència del seu nivell d'activitat.

Recordem que l'Organització Mundial de la Salut recomana que un adult faci un mínim de 10.000 passos diaris per combatre el sedentarisme. Per a participar al Repte Saludable, només cal descarregar-se l'aplicació de mòbil O10K - Objectiu 10.000 de manera gratuïta i donar-se d'alta a l'apartat de Reptes. A continuació accedir a Competicions i afegir-se a una Àrea Bàsica de Salut, que en aquest cas és la de l'Escala. Hi ha temps fins al 30 d'abril. Els equips guanyadors obtindran diferents reconeixements