08 de abril de 2019
08.04.2019
ELECCIONS MUNICIPALS 2019

El PSC de Figueres situa l'advocada Sònia Trilla com a número 2 de Casellas

Els actuals regidors Alfons Martínez Puig i César Barrenechea ocupen el tercer i quart lloc de la llista

08.04.2019 | 07:20
Els candidats del PSC a la Rambla de Figueres.

Pere Casellas ha presentat en un acte obert al públic al pati del restaurant Txot's, en presència d'unes cent-quaranta persones, la llista amb la qual opta a guanyar l'alcaldia de Figueres. Una candidatura de "gent de Figueres" que té la prioritat de posar ordre, "de persones que volen viure en aquesta ciutat i que volen construir un futur, que creuen en aquesta ciutat", va resumir el candidat del PSC.

"Volem una ciutat de la què tothom en formi part, que sigui segura, neta, educada, moderna, que sigui referència al país i la comarca", va seguir Pere Casellas, que té una llista conformada íntegrament per persones que viuen i tenen el seu projecte de vida a la ciutat.

El PSC té la gent per fer avançar un projecte que posi en valor el potencial de Figueres. Així, el candidat va presentar l'advocada Sònia Trilla com a número dos, l'historiador Alfons Martínez Puig com a número tres, l'exàrbitre internacional César Barrenechea com a número quatre i la professora Maria Àngels Vila com a número cinc. "Tenim la gent per tirar endavant un projecte que permeti recuperar Figueres. Tenim els elements per fer-ho i, sobretot, tenim una ciutat que té Dalí, el Castell, que està a dues hores de la muntanya, a vint minuts del mar i amb un teixit empresarial dinàmic".

Segons el PSC, la de Pere Casellas és una llista farcida d'independents, de gent progressista "que vol que Figueres sigui una ciutat equilibrada en la qual és pugui viure bé a tot arreu, a tots els barris. Hem de posar ordre perquè la gestió quotidiana de l'Ajuntament actual és matussera i dificulta el viure diari dels ciutadans". "Canviar Figueres és molt més fàcil del que sembla. Cal treball i un projecte. La nostra candidatura està farcida de gent treballadora que vol contribuir al un projecte per posar ordre en aquesta ciutat", va concloure el candidat.

CANDIDATURA
Pere Casellas Borrell
Sònia Trilla Bevià
Alfons Martínez Puig
César Barrenechea Montero
Àngels Vila Safont
Federico Luque
Houda Qasmi
Dídac Capel
Paquita Planella
Raquel García
José Carlos Arroyo
Arantxa Roig
José Luis Guillén
Carmina Lázaro
Carlos Martín
Magdalena Krauza
Jose Garrido
Josefa Díaz Pagès
Nuria Gutiérrez Fragoso
Lluís Sanjuan Domene
Núria Navarro Hurtado

Suplents

Ciro Llueca Fonollosa
Amaya Serrano Riolobos
Àlex Bonet
Marina Muñoz
Josep Maria Poch Ymbert
Margarita Pedrosa
Miguel Angel Guardo
Encarni Samos
Antonio Parra
Janeth Perez

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent