Pere Casellas ha presentat en un acte obert al públic al pati del restaurant Txot's, en presència d'unes cent-quaranta persones, la llista amb la qual opta a guanyar l'alcaldia de Figueres. Una candidatura de "gent de Figueres" que té la prioritat de posar ordre, "de persones que volen viure en aquesta ciutat i que volen construir un futur, que creuen en aquesta ciutat", va resumir el candidat del PSC.

"Volem una ciutat de la què tothom en formi part, que sigui segura, neta, educada, moderna, que sigui referència al país i la comarca", va seguir Pere Casellas, que té una llista conformada íntegrament per persones que viuen i tenen el seu projecte de vida a la ciutat.

El PSC té la gent per fer avançar un projecte que posi en valor el potencial de Figueres. Així, el candidat va presentar l'advocada Sònia Trilla com a número dos, l'historiador Alfons Martínez Puig com a número tres, l'exàrbitre internacional César Barrenechea com a número quatre i la professora Maria Àngels Vila com a número cinc. "Tenim la gent per tirar endavant un projecte que permeti recuperar Figueres. Tenim els elements per fer-ho i, sobretot, tenim una ciutat que té Dalí, el Castell, que està a dues hores de la muntanya, a vint minuts del mar i amb un teixit empresarial dinàmic".

Segons el PSC, la de Pere Casellas és una llista farcida d'independents, de gent progressista "que vol que Figueres sigui una ciutat equilibrada en la qual és pugui viure bé a tot arreu, a tots els barris. Hem de posar ordre perquè la gestió quotidiana de l'Ajuntament actual és matussera i dificulta el viure diari dels ciutadans". "Canviar Figueres és molt més fàcil del que sembla. Cal treball i un projecte. La nostra candidatura està farcida de gent treballadora que vol contribuir al un projecte per posar ordre en aquesta ciutat", va concloure el candidat.

CANDIDATURA

Pere Casellas Borrell

Sònia Trilla Bevià

Alfons Martínez Puig

César Barrenechea Montero

Àngels Vila Safont

Federico Luque

Houda Qasmi

Dídac Capel

Paquita Planella

Raquel García

José Carlos Arroyo

Arantxa Roig

José Luis Guillén

Carmina Lázaro

Carlos Martín

Magdalena Krauza

Jose Garrido

Josefa Díaz Pagès

Nuria Gutiérrez Fragoso

Lluís Sanjuan Domene

Núria Navarro Hurtado

Suplents

Ciro Llueca Fonollosa

Amaya Serrano Riolobos

Àlex Bonet

Marina Muñoz

Josep Maria Poch Ymbert

Margarita Pedrosa

Miguel Angel Guardo

Encarni Samos

Antonio Parra

Janeth Perez