Acompanyada per l'alcaldable de Figueres per Esquerra Republicana, Agnès Lladó, la diputada d'ERC al Parlament de Catalunya, Najat Driouech, ha participat aquest dissabte 6 d'abril en una trobada amb veïns i veïns del barri de la Marca de l'Ham de la capital altempordanesa.

La jornada s'ha iniciat des de la plaça Alcalá la Real i, posteriorment, la diputada d'Esquerra ha volgut conèixer de ben a prop la realitat del barri parlant i s'ha adreçat a diversos comerços així com també, a nivell personal, amb diversos veïns i veïnes que s'hi ha apropat.

Driouech que ha descrit Figueres com "un mosaic de cultures" ha participat també, posteriorment, amb una trobada de dones magrebins que ha acabat amb un dinar entre tots els assistents. Durant l'acte ha destacar el paper de l'escola com "l'eix imprescindible per la inclusió".

Agnès Lladó s'ha mostrat molt satisfeta amb la jornada i ha definit Driouech com "un exemple a seguir. La Najat és una dona que ens marca el camí a seguir i parlar d'inclusió, és parlar de la Najat".

Posteriorment, Driouech ha participat en altres trobades similars a Castelló d'Empúries i l'Escala.