05 de abril de 2019
05.04.2019
ELECCIONS GENERALS

Amelló: «Ciutadans és el vot útil,constitucional i enviarem el socialisme a l'oposició»

El candidat al Congrés per Girona assegura que només Cs "pot frenar en sec al separatisme" i prioritzarà l'Eix Mediterrani i la millora de les connexions amb el sud de França

05.04.2019 | 13:34
La candidatura de Ciutadans a Girona amb Héctor Amelló.

El candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Girona, Héctor Amelló, ha presentat aquesta matí a tot l'equip que l'acompanyarà en la candidatura per a les eleccions generals del 28 d'abril i ha assegurat que "Ciutadans és el vot útil, el vot constitucional i enviarem el socialisme a l'oposició perquè ha comès molts errors". Amelló, juntament amb el candidat al Senat, Bernat Doria, ha vaticinat que el partit taronja obtindrà "un gran resultat" i ha descartat qualsevol possibilitat d'acord de govern amb el partit socialista "perquè el que no farem és governar amb aquells que ara estan pactant amb els partits nacionalistes que volen liquidar la nostra democràcia".

Per al candidat taronja, l'objectiu en aquestes generals és "deixar-nos la pell perquè Albert Rivera pugui ser president i liderar un gran projecte que permeti realitzar les reformes que necessita Espanya". "Cal començar a parlar de les qüestions importants com les pensions, la natalitat, l'ocupació, la justícia o l'educació", ha remarcat.

A escala provincial "l'objectiu és aconseguir representació per a defensar els interessos legítims" del territori. En aquest sentit, ha destacat la importància que té acabar la N-ll; centrar-se en l'Eix Mediterrani, "com ja hem fet consignant partides en els pressupostos generals"; la millora de les connexions ferroviàries amb les regions del sud de França "i facilitar la sortida de mercaderies cap a Europa". D'altra banda, ha sumat el fet que Ciutadans "és el vot útil a la província i l'únic partit capaç de frenar en sec els separatistes perquè ni concedirem privilegis, ni indults ni volem mediadors, el que proposem és llei, justícia i constitució".

Amelló ha indicat que l'opció d'aconseguir representació en el Congrés "és factible per les perspectives del partit, que ja va obtenir un gran resultat en les passades eleccions autonòmiques", i fins i tot ha anunciat que això també permetrà "triplicar" el nombre de llistes electorals que s'acabaran presentant en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent