04 de abril de 2019
04.04.2019

Turisme Costa Brava Girona organitza a Roses una jornada de formació per a hotelers

L'activitat està emmarcada en el programa de formació Turisme 360º.

04.04.2019 | 13:15
Jornada de formació a Roses

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha organitzat a Roses una jornada de formació específica per a hotelers. L'activitat ha tingut lloc aquest dijous 4 d'abril a l'Oficina de Turisme i ha tractat temes que els propis hotelers han triat.

L'activitat ha consistit en una "formació a mida", ja que els hotelers van poder escollir amb anterioritat els temes que volien que es tractessin durant la jornada. A través d'un senzill qüestionari, els assistents van poder triar entre temes relacionats amb les plataformes de reserves Booking o Genius, conèixer els millors canals directes, fidelització de clients directa o a través d'intermediaris, gestió de cancel·lacions, venda directa, etc.

Finalment els temes que s'han tractat com a resultat d'aquesta tria han estat: Quina és la millor estratègia per competir amb èxit amb Booking.com? Té algun risc?; Com tenir les millors condicions al teu canal directe sense trencar la paritat de preus? o Compensa ser Preferent a Booking.com? i estar a Genius?

L'activitat d'avui està emmarcada en el programa de formació Turisme 360º.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent