L'Escala ha posat en marxa noves places d'aparcament gratuït de rotació ràpida a diferents punts. El punt en què s'han creat més places d'aquest tipus és al carrer Mossèn Salvador Jué, davant del Centre d'Assistència Primària i a tocar de la comissaria de Mossos i Policia Local. Concretament, s'ha decidit eliminar un dels sentits de circulació, guanyant d'aquesta manera una quinzena de places per poder fer gestions en aquests serveis. En aquest cas, es permet estacionar fins a 40 minuts, el doble que a la resta de places d'aparcament de rotació ràpida que hi ha al municipi, en què l'estada màxima queda fixada en 20 minuts.

També s'han transformat (pintat de vermell) tres places d'aparcament fins ara senyalitzats com a zona blava a l'avinguda Ave Maria i els propers dies també se senyalitzaran com a places d'aparcament de rotació ràpida tres dels espais que hi ha a l'avinguda Montgó, entre els carrers Margarida i Gerani.

Aquest tipus d'aparcament està pensat per facilitar la rotació i permetre fer gestions de curta durada prop de les principals zones comercials.