03 de abril de 2019
03.04.2019
Roses

Mostra i nova programació d'activitats del CAR Jove de Roses

Es projectaran audiovisuals i fotografies que mostren les activitats que es fan

03.04.2019 | 17:17
L'espai d'art del CAR de Roses.

Aquest divendres, 5 d'abril, el CAR Jove de Roses ofereix la cinquena edició de la Mostra de Tallers del CAR, acte que tindrà lloc al Teatre Municipal, a les 20 h. L'acte consistirà en la projecció de diferents documents audiovisuals i fotogràfics que mostren les activitats realitzades en el centre juvenil durant aquesta temporada, així com en les actuacions dels participants en els tallers de guitarra, de dansa inclusiva i del grup de teatre juvenil. L'accés és lliure.

El CAR ofereix al llarg de l'any una àmplia oferta d'activitats artístiques, formatives i de lleure, que amplia i programa en funció dels interessos i propostes dels propis joves del municipi. Per a la temporada de primavera, el centre ofereix noves activitats, com tallers sobre emocions, l'espai de ball CAR- Dance, Club de Rol, el taller Influencer Zone sobre el canal Youtube i les xarxes socials, la ludoteca juvenil, o l'activitat d'oci pensada per els dissabtes a la nit titulada "L'altra nit, oci nocturn alternatiu", a part d'altres serveis com l'aula d'estudi, l'espai art, el buc d'assaig o el Servei de Treball Jove, entre d'altres.

Divendres, tots els adolescents i joves interessats a conèixer de prop aquesta programació i activitats, tenen una cita a la mostra que el CAR oferirà al Teatre Municipal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent