El Recinte Modernista de Sant Pau ha acollit als quasi mil professionals del món de la restauració i la distribució que van assistir a la presentació dels vins, caves, destil·lats i productes d’alimentació premium que conformen la cartera de productes de Perelada & Chivite i de Perelada Comercial.

Els assistents van poder tastar les més de 200 referències entre productes propis i representats guiats pels seus enòlegs: vins i caves de les principals denominacions d'origen i indicacions geogràfiques protegides que s’elaboren a Espanya i de grans marques del món.

Com a novetat, els vins dels cellers Gran Feudo, Viña Salceda i Chivite, que des d'octubre de 2017 són propietat del grup. Gran Feudo és la marca de referència a Navarra i des d’allà va ampliar els seus horitzons cap a altres denominacions d'origen. Destaca el Gran Feudo rosat, un vi jove, fresc i afruitat que des de fa més de 35 anys és un referent en el món dels rosats. Viña Salceda, amb celler a Elciego, en el cor de la Rioja Alavesa, porta elaborant vins des de fa 50 anys, aniversari que compleix aquest 2019 i que celebra llançant el primer blanc de la marca: el Salceda Verdejo elaborat sota la D.O Rueda. I Chivite, amb una historia que es remunta a 1647, que ofereix en la seva cartera de productes vins tan únics i singulars com la gamma Col·lecció, la gama Legardeta o el rosat “joia” Chivite Las Fincas, que s'elabora en col·laboració amb Arzak.

Els assistents en aquesta jornada de presentació han pogut, a més a més, no només tastar les noves collites dels vins que s'elaboren en els cellers del grup, sinó també conèixer les últimes referències com el negre que s'incorpora a la gama Perelada Collection o l'exclusiu Ex Ex 13 blanc, elaborat de Garnatxa roja, una varietat autòctona de l’Empordà, amb molt poca superfície de plantació i molt poc coneguda. Els vins de finca de Perelada com Garbet, Malaveïna, Espolla i La Garriga a més a més, de 3 Finques i 5 Finques, van ser altres de les referències més demanades pels assistents.

Els caves també van centrar l'atenció de les professionals del sector: es van poder tastar els caves ecològics de PRIVAT o els STARS, a més a més del Gran Claustre Cuvee, el referent.

D'Oliver Conti destaquen les tres noves referències que composen la gama Indispensable i, del celler Casa Gran del Siurana al Priorat, a més dels personalitzats Cruor i Gran Cruor, va ressaltar La Fredat i la seva espectacular vinya. Des de Ronda (Màlaga), van arribar els vins La Encina del Inglés, Payoya Negra o MHV, singulars i amb les varietats autòctones andaluses com protagonistes, entre altres vins.