ERC Ara-Roses anuncia a Emili Salellas com el candidat que tancarà la llista de la formació política. Salellas es va fer militant d'ERC a 2011, en un dels moments «més complicats» de la formació segons informa ella mateixa, i des de llavors ha estat implicat en l'activitat de la Secció Local i ja havia format part de les llistes del 2011 i del 2015. Ara, els republicans volen reconèixer la seva trajectòria social i política amb aquesta posició honorífica a la candidatura del 2019.

El candidat republicà, Joan Plana, ha explicat que «Salellas representa el compromís de dècades amb el poble, tot un símbol de què volem que sigui aquesta candidatura i el futur govern. Fermament compromesos amb la ciutat i pensant tant en el dia a dia com en la ciutat de les dècades que vénen».

Emili Salellas

Nascut a Roses l'any 1945, és constructor jubilat i té una llarga trajectòria en el teixit associatiu de la vila. Entre altres coses, ha estat vicepresident del club de futbol Associació Esportiva Roses i també ha format part en diferents etapes de la junta de la Societat Unió Fraternal (SUF).