Els Mossos d'Esquadra de Figueres van detenir el passat divendres 29 de març dues veïnes de Figueres, una d'elles menor d'edat com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb violència en un comerç i un delicte de lesions. La detenció es va produir després d'un nou intent de furt en una botiga del carrer Nou.

Segons han informat els mossos en un comunicat, els fets es remunten al 12 de desembre de l'any passat, quan les detingudes presumptament van desactivar les alarmes de diverses peces de roba d'una botiga del carrer Peralada. En ser descobertes van fugir, colpejant abans una de les treballadores de l'establiment.

Els mossos van iniciar una investigació per tal d'identificar i localitzar les autores del robatori i després d'estudiar diferents indicis van identificar a les dues persones detingudes, les mateixes que els mossos ja havien denunciat per realitzar un furt en un supermercat el mateix dia del robatori.

La noia menor d'edat va ser lliurada als seus tutors legals, l'altra detinguda té antecedents, va quedar citada i ambdues declararen quan siguin requerides.