El proper 13 d'abril se celebrarà a l'Escala la X trobada comarcal d'entitats juvenils. Les diferents activitats previstes compten amb la participació de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i de l'Ajuntament de l'Escala. L'acte de presentació va comptar amb la presència de l'alcalde Víctor Puga i el conseller comarcal Alfons Vila, entre altres representants institucionals i tècnics.

Es preveu una jornada plena d'activitats, que començarà amb una taula rodona per "donar veu als joves i recollir idees de cara al futur pla comarcal de joventut", remarca el coordinador de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Joan Salellas. També hi haurà un espai per tal que les entitats puguin exposar quines són les seves activitats i es tancarà la jornada amb un sopar d'entitats, espectacle de foc i un concert a càrrec del grup Dalton Bang.

L'objectiu de la jornada és fomentar la interrelació entre entitats i que sorgeixin iniciatives i sinèrgies entre elles. De moment, s'han inscrit ja una vintena d'entitats.