L'actual alcalde de Castelló d'Empúries i candidat a l'alcaldia per ERC Salvi Güell ha presentat aquest divendres, 30 de març, la llista amb la qual assegura que pretén renovar el mandat. Es presenta al capdavant d'una "llista continuïsta" en la que repeteixen la majoria dels regidors de l'actual equip de govern d'ERC, però "amb una certa renovació en llocs importants".

L'alcaldable d'ERC ha fet l'acte preelectoral al Convent de Santa Clara, que s'ha omplert de públic. Güell ha presentat un a un els membres d'una llista "pensada per governar i per encarar el repte de convertir Castelló d'Empúries i Empuriabrava en un referent no només turístic sinó també en un referent en qualitat de vida pels seus veïns", ha dit.

El conseller d'Educació Josep Bargalló ha acompanyat Salvi Güell, i ha destacat "la importància de tenir un alcalde i un govern solvent, que sàpiga gestionar però alhora que estigui compromès amb el país i en els moments que estem vivint".

Per la seva part Güell ha destacat que el seu projecte "es troba a mitges" però que, tot i això, "ja es percep la transformació que s'ha fet en aquest mandat" i que ell mateix vol culminar. "Estem transformant el municipi per tal de millorar la qualitat de vida dels que ens visiten i dels que hi vivim tot l'any. I això, amb els impostos congelats durant tot el mandat i reduint l'endeutament", ha manifestat l'actual alcalde.

Güell ha volgut fer esment també, a tota una sèrie d'actuacions que s'han portat a terme darrerament: la reforma del passeig marítim, la renovació dels ponts o la millora del passeig de les oques.