26 de març de 2019
26.03.2019
L'Escala

La platja de l'Escala acollirà la trobada d'entitats juvenils

La jornada del 13 d'abril intentarà fomentar la interrelació entre entitats

25.03.2019 | 20:02
L'acte el van presentar el Consell Comarcal i l'Ajuntament.

El municipi de l'Escala ha estat l'escollit com a seu de la desena edició de la trobada comarcal d'entitats juvenils. L'esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 13 d'abril a la platja de l'Escala, presenta un munt d'activitats que tenen l'objectiu de fomentar la interrelació entre entitats, així com obrir un camí per tal que sorgeixin iniciatives i sinergies entre elles. De moment, ja s'hi han inscrit una vintena d'entitats.

La jornada s'inaugurarà amb una taula rodona, a les quatre de la tarda, per «donar veu als joves i recollir idees de cara al futur Pla comarcal de joventut», tal com remarcava el coordinador de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Joan Salellas. Després de la ponència, i fins a dos quarts de set de la tarda, hi haurà un espai per tal que les entitats puguin exposar quines són les seves activitats. A continuació serà el torn de la festa d'adolescents.cat. La jornada es tancarà amb un sopar d'entitats, a dos quarts de nou del vespre, un espectacle de foc i un concert a càrrec del grup Dalton Bang.

El cartell d'activitats de la jornada es va presentar el dimecres, 20 de març, amb representants de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i de l'Ajuntament de l'Escala.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent