25 de març de 2019
25.03.2019
Roses

Roses clou amb èxit el Curs d'acollida a nouvinguts amb una trentena de participants

L'alcaldessa Montse Mindan i el regidor Marc Danès van sotmetre's a una roda de preguntes

25.03.2019 | 11:40
Els participants en el Curs amb Mindan i Danès.

El passat divendres va tenir lloc a Ca l'Anita l'acte de cloenda del Curs d'acollida a nouvinguts organitzat per l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Roses, una activitat adreçada a informar les persones que arriben a Roses provinents de l'estranger sobre totes aquelles temàtiques i àmbits que poden ajudar-les en el seu establiment i integració en el municipi.

Les sessions d'acollida estan dirigides especialment a totes aquelles persones originàries o procedents d'altres països que s'han empadronat recentment a Roses i centren la seva atenció entorn a àmbits d'especial interès per al seu establiment, autonomia i integració, com ara qüestions sobre característiques del municipi, tramitacions necessàries, salut, ensenyament, equipaments i activitats, drets i deures dels ciutadans...

La darrera sessió celebrada el passat divendres comptà amb l'assistència de l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan i del regidor de Benestar Social, Marc Danés, a qui els participants van poder preguntar diferents qüestions. La majoria de les preguntes giraren entorn a aspectes relacionats als equipaments, entitats i serveis de Roses, vies d'accés a la informació municipal i a les activitats que es desenvolupen al municipi, etc. En finalitzar la sessió va tenir lloc el lliurament dels certificats d'assistència al curs, que en la present edició ha comptat amb una trentena de participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent