23 de març de 2019
23.03.2019
Roses

Roses fa obres de manteniment al col·lector de l'avinguda de Rhode

L'actuació consisteix en la rehabilitació d'un tram de 245 metres per evitar cap tipus de filtració durant la conducció d'aigües

23.03.2019 | 15:52
Els operaris treballaran fins a mitjan mes d'abril.

Roses ha iniciat les obres de manteniment del col·lector de sanejament de l'avinguda de Rhode per millorar el servei i l'estanquitat de la instal·lació, consistents en la rehabilitació d'un tram de 245 metres per evitar cap tipus de filtració durant la conducció d'aigües. Es preveu que els treballs finalitzin a mitjans del mes d'abril.

En el moment actual s'estan duent a terme les tasques de neteja del col·lector ovoide de formigó que discorre sota l'avinguda de Rhode i la seva inspecció de l'estat de la instal·lació. Posteriorment, es repararan les esquerdes i juntes obertes amb morter, per finalitzar amb un revestiment interior al tub existent que garanteixi la correcta estanquitat de tot el tram.

Amb aquestes obres es fa front al deteriorament pel transcurs del temps i per l'ús natural que es realitza d'aquest col·lector de la xarxa de sanejament, que fa més de 40 anys que es troba en servei.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent