22 de març de 2019
22.03.2019
ELECCIONS MUNICIPALS 2019
Figueres

Xavier Amiel candidat a alcaldia per Canviem Figueres

Alina Vallmajó, Pere Cantenys, Alfons Romero i Carme Ribot completen la llista

22.03.2019 | 11:27
Xavier Amiel guanya les primàries de Canviem Figueres.

La nova formació Canviem Figueres ha presentat aquest matí 22 de març les cinc persones que encapçalaran la llista sota el lideratge de Xavier Amiel. El resultat de la llista, segons han informat, és fruit de les votacions primàries que van tenir lloc entre els dies 8 i 11 d'aquest mes i les posteriors modificacions obligatòries aplicant la Llei d'Igualtat. Els resultats de cada una de les 21 persones que formen la llista encara no s'han fet públics però asseguren que ho donaran a conèixer aviat.

Alina Vallmajó, Pere Cantenys, Alfons Romero i Carme Ribot acompanyaran a Amiel a la candidatura les pròximes eleccions del 26 de maig. El perfil de tots cinc és professional en diferents gremis, un aspecte que els ha decidit a repartir-se les àrees que podrien dirigir en un futur govern i que són, respectivament, Persones, Economia, Urbanisme i Comerç. Segons Amiel, «cultura» també podria haver estat una altra àrea però «forma part de territori i altres eixos».

L'objectiu de Canviem Figueres és «recuperar el sentit de lideratge d'una ciutat que per trajectòria es mereix un millor present i un futur esperançador», durant les pròximes setmanes aniran anunciant els diferents punts del seu programa electoral que, asseguren, «està en constant construcció des de la creació de la Plataforma Ciutadans pel canvi» que precedia a la candidatura política.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent