22 de març de 2019
22.03.2019
Roses

L'Oficina de Turisme de Roses assisteix per primer cop al Saló de l'Excursionista de Lió

Presència de Roses al Salon du Randonneur, especialitzat en senderisme i cicloturisme

22.03.2019 | 13:33
El Saló de l'Excursionisme se celebra del 22 al 24 de març.

L'Àrea de Turisme de Roses participa per primera vegada al Salon du Randonneur de la ciutat francesa de Lió del 22 al 24 de març. El Saló de l'Excursionista se celebra a la Cité Internationale / Centre de Congressos de Lió i suposa un dels més importants aparadors turístics dedicat exclusivament a l'excursionisme.

El turista francès és un dels visitants més nombrosos que trien Roses com a principal destinació turística i, actualment, és un gran consumidor d'activitats dissenyades per gaudir de la natura que l'envolta. La fira, que se celebra en l'època en què el públic es troba programant les seves vacances, és una ocasió per donar a conèixer les rutes a peu i en bicicleta de què disposa la zona.

L'Oficina de Turisme de Roses hi participa per primera vegada sota el paraigües de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) i amb la col·laboració de l'Estació Nàutica de Roses – Cap de Creus. Roses mostrarà al llarg d'aquests tres dies l'àmplia oferta de la qual disposa la població en l'àmbit natural i en què se centra la fira: senderisme, bicicleta de muntanya i cicloturisme. Així doncs és una oportunitat per consolidar un mercat emissor molt important per a la nostra destinació i potenciar la connexió AVE Lió – Figueres-Vilafant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent