L'actual alcalde de Figueres i candidat de Junts per Figueres, Jordi Masquef, ha anunciat avui dues noves incorporacions a la llista de les properes eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta del periodista Carles Arbolí i la mestra Alba Albert, que ocuparan els números dos i tres de la candidatura, respectivament.

Arbolí i Albert se sumen als sis candidats que ja es van donar a conèixer a principis d'aquesta setmana i que formaven part de l'àmbit de Promoció Econòmica. Masquef remarca que el seu objectiu «és sumar idees noves amb professionals de diversos sectors que ens aporten coneixement, capacitat de treball i vinculació a la ciutat». Els nous fitxatges de Carles Arbolí i Alba Albert «suposen la combinació d’experiència en el món de l'administració pública i una solvent trajectòria professional en el sector de la comunicació, en un cas, i del talent de les noves generacions que ens demanen pas i són motor dels canvis socials, en l’altre».

Masquef creu que la seva aposta és per una llista «el més plural i transversal possible, pensada sobretot per governar i poder donar resposta, en cada àmbit, a les principals necessitats de la ciutat».