Esquerra Republicana de Catalunya de Vilafant ha aprovat la llista que presentarà a les municipals del proper 26 de maig. El cap de llista dels republicans, Sergi Palomeras, es mostra molt content de repetir al capdavant d'un equip i afirma que "hem fet una candidatura guanyadora i preparada per governar", segons informa ERC.

Palomeras explica que "fa mesos que estem treballant en la llista, un equip de persones molt vinculada a tot tipus d'entitats del municipi i que ara, d'una manera temporal, han decidit posar el seu talent i el seu temps al servei de la governança de Vilafant".

Darrere Palomeras, del segon al cinquè lloc de la llista, hi ha Maria Vidal, Albert Serrats, Anna Pastoret i Rafel Renart. Palomeras destaca que "tal i com fa Esquerra arreu del país, la llista de Vilafant és totalment cremallera, intercalant de forma igualitària dones i homes".

La resta de components de la llista d'ERC Vilafant són Isabel Gala, Adrià Fontdecaba, Isis Deney, Carles Guillem, Isabel Grau, Xavi Costa, Teresa Pastoret i tanca la llista el president de la secció local, Jordi Rigall.

Pel que fa als suplents, són els següents: Lourdes Torrent, Lluís Prats, Glòria Marin, Toni Ramos, Maria Prat, David Aguilera, Gloria Mallart, Albert Font, Carina Gispert i Dídac Moreno.

D'altra banda, el proper divendres 29 de març a les 20.00 hores es durà a terme l'acte oficial de presentació de Sergi Palomeras com a candidat a l'alcaldia. Se celebrarà al Centre Cívic de les Mèlies i, a banda de Palomeras, hi participaran l'eurodiputat Josep Maria Terricabras i la regidora i número 2 de la llista, Maria Vidal.