20 de març de 2019
20.03.2019

Roses presenta Ciutadella, Castell de la Trinitat i Palau de Congressos a Madrid

El MIS, Meetings Incentive Summit, ofereix la possibilitat de conèixer de primera mà els millors proveïdors d'Espanya i Portugal

20.03.2019 | 16:55
Ponències i presentacions destinades al turisme

El MIS (Meetings Incentive Summit) que se celebra avui a les instal·lacions del Wanda Metropolitano de Madrid, reuneix agències i organitzadors d'esdeveniments d'Espanya i internacionals. Al llarg de la jornada, se succeeixen les ponències i presentacions de destinacions dedicades al turisme de reunions, incentius, congressos i exposicions. Roses és present oferint informació de les prestacions i característiques que ofereixen el Palau de Congressos, la Ciutadella i el Castell de la Trinitat per acollir esdeveniments i congressos de diversa tipologia.

El MIS és el punt de trobada que ofereix als organitzadors de reunions, jornades i esdeveniments la possibilitat de conèixer de primera mà els millors proveïdors d'Espanya i Portugal. En cada edició es donen cita prop de 200 organitzadors (agències de viatges, d'esdeveniments i incentius, organitzadors de corporacions, associacions, etc.) i més de 100 expositors (hotels, destinacions, proveïdors de serveis€), entre els quals enguany es troba Roses.

Al llarg del dia, l'Àrea de Turisme de Roses presentarà al públic especialitzat del MIS les característiques i prestacions que ofereixen l'equipament del Teatre-Palau de Congressos i els recintes monumentals de la Ciutadella i del Castell de la Trinitat, per a la realització d'esdeveniments de diferent tipologia (congressos, activitats culturals, jornades empresarials, etc), així com la resta de serveis, oferta hotelera i atractius de què disposa la població per oferir una àmplia oferta complementària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent