La construcció del jardí terapèutic es durà a terme amb una inversió de 150.000 euros provinents d'una campanya de mecenatge que va engegar aquest dilluns i durarà fins al 18 d'abril. Des de la FSE fan una crida a grans empreses, que apostin per la Responsabilita Social Corporativa, a fundacions, associacions i entitats del territori que, d'alguna manera, tinguin vincle amb el centre. El despatx Vitaller Arquitectura i l'Espai Can Mir s'encarregaran de desenvolupar-ho, un amb la part arquitectònica i, l'altre, amb la part de botànica, respectivament.

La FSE va presentar aquest dilluns al matí el projecte davant els mitjans amb el president del Patronat, Jordi Masquef, el director gerent de la Fundació, Martí Masferrer, la cap de servei del Centre Sociosanitari Bernat Jaume, Esther Celda, representants de Vitaller Arquitectura i d'Espai Can Mir.

Masferrer ha destacat la voluntat de la Fundació per dur a terme aquest projecte i ha assenyalat l'oportunitat de fer-ho fora de la part pública, amb la campanya de finançament. «És col·laboratiu de tota la comarca, per abordar la malaltia des d'un nou vessant molt més càlid i proper», ha dit.