Un total de 46 nens i nenes que cursen 6è de Primària en centres de la comarca han coincidit aquest dissabte, 16 de març, a la sala d'actes del Servei Educatiu de l'Alt Empordà per fer les redaccions dels Premis de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació, Són alumnes de trenta escoles de l'Alt Empordà que tenen en comú el gust per l'escriptura creativa. han inscrit alumnat de 3r d'ESO a la 5a edició del Premi de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació, en la categoria de Secuadària.

El Setmanari de l'Alt Empordà i el Servei Educatiu de l'Alt Empordà, treballen conjuntament per organitzar aquesta convocatòria, que en la categoria de Primària compleix vuit anys de celebració. Els estudiants han hagut de fer volar la seva imaginació per plasmar sobre el paper un relat a partir d'un text motivador proposat per l'organització.

La matinal d'escriptura creativa també ha comptat, prèviament, amb la participació d'alumnes d'institut en la categoria de 3r d'ESO.

El 4 d'abril es donaran a conèixer els noms dels guanyadors en un acte a l'Auditori del Convent dels Caputxins de Figueres. El jurat el formen: Montse Mindan, presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Empordà;el director editorial del Setmanari de l'Alt Empordà, Carles Ayats; Montse Giménez, professora de Secundària de l'Institut Olivar Gran de Figueres; Consol Iglesias, inspectora d'Ensenyament de la Zona; Pili Arnáiz, assessora de l'Equip LIC del SEAE; Lurdes Casadellà, mestra de Primària de l'Escola Josep Pallach de Figueres; David Pujol, mestre de Primària de l'Escola Vicens Vives de Roses; Olga Tribulietx, professora de Secundària de l'Institut de la Jonquera, i Nati Vilanova, en representació de les Biblioteques de l'Alt Empordà.