Llançà organitza al mes d'abril diferents propostes relacionades amb l'enoturisme amb motiu de la celebració del Vivid, el gran festival del vi de la Costa Brava. El municipi realitzarà cada cap de setmana una sèrie d'activitats que posin en valor el vi de la zona i el territori.

L'activitat inaugural tindrà lloc el proper diumenge 7 d'abril amb un 'Wine & Beach, Enoruta pel Camí de Ronda de Llançà'. Aquesta ruta donarà pas a altres propostes com l'enocaiac (sortides en caiac pel nostre litoral amb tast de vins del nostre territori), enosenderisme per Mar d'Amunt (sortida tranquil·la de senderisme amb degustació de vins a les Vinyes d'HugasDeBatlle a Colera), el Music & Wine & Escamarlà de Llançà que tindrà lloc al Passeig Marítim de Llançà i un Music & Wine amb degustació de formatges ecològics a la Plaça Major de Llançà.

Principals novetats

  • El concert acústic amb tast de vins ecològics que es realitzarà la Casa de l'Abat de la mà dels fundadors del projecte Ecoturisme Empordà.
  • Pack de especial VIVID del dissabte 27 d'abril a càrrec de les empreses de Llançà membres del Club de la Ruta del Vi DO Empordà- Costa Brava.
  • Un "Enosenderisme" al Parc Natural de Cap de Creus per acabar degustant els vins del Celler Empordàlia a Vilajuïga.
  • Un passeig familiar guiat per les cales de Llançà amb tast de vins a les platges més autèntiques del nostre litoral.
  • Un visita guiada a càrrec del Monjo Crispí on explicarà els secrets de La Vila de Llançà i de la producció del seu licor preferit al Celler Licors Quevall de Llançà.

Per més informació podeu adreçar-vos a l'Oficina de Turisme de Llançà o al seu web www.visitllanca.cat on també podreu fer la vostra reserva online i gratuïta.