El Carnaval continua imparable a la comarca i aquest cap de setmana el Port de la Selva és un dels municipis que es prepara per viure una festa de colors, música i disbauxa, amb activitats per a petits i grans.

La cita és aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda, moment en el qual començarà la rua de tarda amb sortida des de l'aparcament dels Horts i amb arribada al Moll Gros. Des de l'Ajuntament expliquen que sempre fem el Carnaval el cap de setmana després que el faci Llançà, per tal que la gent dels pobles de la zona pugui anar als dos. Això fa que la trobada al Port gaudeixi d'un públic molt ampli i cada cop són més les persones que es disfressen, així com les colles i car­rosses que hi participen.

La rua culminarà amb l'actuació del grup altempordanès de versions Julay's, que a partir de les set del vespre farà ballar els petits i grans que tinguin més energia, esperant que faci bon temps durant tota la jornada..

Ball de nit

Una energia que s'haurà de conservar per al ball de nit, ja que hi haurà una rua de nit, que començarà a dos quarts d'onze. L'estructura del Carnaval és la mateixa de fa uns anys, ja que funciona molt bé.

El plat fort del Carnaval del Port de la Selva, la segona rua, en aquest cas, acabarà amb una macro discomòbil de Carnestoltes a partir de mitjanit al pavelló municipal, que s'allargà fins que les cames diguin prou.

Pel que fa a diumenge, l'organització ha previst una rua infantil, que es farà a dos quarts de sis de la tarda, també a l'espai del port. En aquesta ocasió, la companyia de teatre i animació infantil Més Tumàcat, que ja va venir l'any passat, serà l'encarregada d'amenitzar un ambient familiar i distès que clourà la festa.