08 de març de 2019
08.03.2019
Roses

Roses busca complicitats locals per posicionar-se en el sector cicloturístic

L'Àrea de Turisme s'entrevista amb empreses vinculades al món del ciclisme i l'allotjament per a implementar Ride Roses

08.03.2019 | 11:54
El cicloturisme està molt ben posicionat a Roses.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses inicia una ronda d'entrevistes amb els responsables dels establiments del municipi dedicats al món del ciclisme (botigues, tallers de bicicletes, serveis de lloguer€), així com els del sector de l'allotjament, per tal de crear sinèrgies comunes que impulsin la marca Ride Roses i el posicionament de la població en el sector del cicloturisme.

El darrer ple municipal de l'Ajuntament de Roses va aprovar el Pla de Màrqueting de Cicloturisme i la marca Ride Roses, que té per objectiu el posicionament de la destinació dins el mercat turístic del cicloturisme i la creació d'un pla d'accions que el desenvolupi.

Una de les accions marcades pel Pla és la creació d'un Club de Màrqueting de Cicloturisme que integri les empreses del sector cicloturístic i d'allotjament del municipi per coordinar, promocionar i comercialitzar l'oferta del municipi en aquest àmbit. En el marc d'aquesta acció, l'Ajuntament inicia avui les primeres trobades amb empresaris del sector i dels establiments hotelers i d'allotjament de la població, per conèixer les seves impressions i aportacions respecte al Pla.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent