El Palau Reial de Pedralbes va acollir la novena edició dels premis Cartaví, on es va distingir a quinze restaurants catalans i el projecte de la Bullipèdia del Vi, va rebre el premi especial. L'acte va ser presidit per la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, el President de l'Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta i Presidenta de l'Associació Catalana de Sommelier.

El Restaurant Es Baluard de Cadaqués va obtenir un premi de la categoria B, de Girona també es van premiar el Vicus de Pals a la categoria A i el Macabeu de Palamós a la categoria C. El premi especial va ser pel projecte La Bullipèdia del Vi, un magne volum que forma part de la gran enciclopèdia sobre gastronomia, creativitat i innovació,iniciativa de Ferran Adrià i la Bullifoundation. Va recollir el premi el director del projecte, Ferran Centelles companyat de tot l’equip de redacció.

El cuiner i presentador de TV3, Marc Ribas va conduir un acte que va comptar amb l'assistència de més de 230 persones, professionals del sector de la restauració i el món del vi.

En aquesta edició, Cartaví ha distingit els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d'origen catalanes.