06 de març de 2019
06.03.2019

ADRINOC posa en marxa les pràctiques universitàries en empreses del món rural

Més d'una trentena de municipis de la comarca poden acollir-se al projecte

06.03.2019 | 16:39
Les pràctiques es poden realitzar a municipis de l'Alt Empordà.

ADRINOC posa en marxa novament el Pràcticum Odisseu, una iniciativa que promou les pràctiques universitàries en empreses del món rural amb l'objectiu de fomentar l'arrelament del jovent al territori i frenar el despoblament dels municipis, sobretot de les àrees rurals del país, en les franges juvenils.

El projecte també es dirigeix al col·lectiu empresarial del món rural del país, que podrà cobrir la seva oferta de pràctiques. El disseny del programa permet que aquestes empreses tinguin accés a candidats amb formació superior. Un fet que, a la vegada, els ajuda a incrementar la seva competitivitat empresarial.

A l'Alt Empordà es poden fer als municipis següents: Agullana, Albanyà, Bàscara, Biure, Boadella i les Escaules, Borrassà, Cabanelles, Cantallops, Capmany, Cistella, Darnius, Espolla, Garrigàs, Garriguella, Lladó, Maçanet de Cabrenys, Masarac, Mollet de Peralada, Navata, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Palau–saverdera, Pau, Pontós, Rabós, Riumors, Sant Climent Sescebes, Sant Llorenç de la Muga, Sant Miquel de Fluvià, Siurana, Terrades, Torroella de Fluvià, La Vajol, Ventalló, Vilajuïga, Vilamacolum, Vilamaniscle, Vilanant i Vilaür.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent