02 de març de 2019
02.03.2019
Vilajuïga

Alternatives al Carnaval

Propostes d'activitats per a aquelles persones que defugen de la disbauxa carnavalera

02.03.2019 | 11:18
Espelt inicia activitats pel 20è aniversari del celler.

Bon ambient, música, disfresses i maquillatge inunden la comarca aquests dies amb el tradicional Carnaval. Però, tot i que és una celebració que mou multituds, hi ha persones que no són gaire amigues de la disbauxa i que busquen propostes alternatives al Carnaval. Aquí us oferim una selecció d'activitats per a aquest dissabte, 2 de març:

VILAJUÏGA


Inauguració exposició de Camela Fernández-Martorell. 12.00 hores. Celler Espelt

Espelt Viticultors reprèn el cicle d'activitats sòcio-culturals amb motiu del 20è aniversari del celler i aquest dissabte inaugura la primera exposició amb l'obra de la pintora Camela Fernández-Martorell, establerta a Pau.


PERALADA


Presentació del llibre «Viatgers». 12.30 hores. Biblioteca del castell de Peralada

La biblioteca del castell de Peralada és l'escenari de la presentació de «Viatgers», una nova guia de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona», que edita la Diputació juntament amb l'Obra Social "la Caixa". La guia, escrita per Manuel Moreno, compila un bon nombre de relats de viatgers forans que van deixar testimoni del seu pas per les comarques gironines entre la segona meitat del segle XV i finals del XIX.


ALBANYÀ


Observatori Astronomic d'Albanyà. Nova temporada

Aquest cap de setmana l'Observatori Astronomic d'Albanyà obre una nova temporada. A partir d'ara, podreu tornar a experimentar un cel únic en un ambient únic: batejos astronòmics, la descoberta dels secrets de l'Univers, experiències sensorials...


CADAQUÉS


Concert d'Escardats. 22.30 hores

Escardats porta el seu Rock n Roll a Can Shelabi. La banda la formen: Jordi 'Leti' Baró, a la veu; Carles Fibla, a la guitarra; Pacià Ferrer, al baix, i Agustí Borrell a la bateria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent