28 de febrer de 2019
28.02.2019
Figueres

La Comissió Vaga Feminista Figueres 8M divulga els motius d'aturada al mercat

Organitzen una parada al mercat de roba per informar sobre la vaga del 8 de març

28.02.2019 | 12:37
Compten també amb una guardiola per permetre l'autogestió de les accions.

Dones de la Comissió Vaga Feminista Figueres 8M han muntat aquest matí del 28 de febrer una parada a l'entrada del mercat del Passeig Nou per informar a la ciutadania sobre els motius de l'aturada prevista el Dia de la Dona Treballadora, 8 de març. La intenció és donar a conèixer per què s'ha organitzat una vaga i quins són els actes previstos per aquell dia a Figueres, destaquen la manifestació que es farà a partir de les vuit del vespre des de la Placeta Baixa de la Rambla.

Aquestes accions informatives depenen de la quantitat de voluntàries que s'ofereixin a participar-hi però està previst que fins al 8 de març s'organitzin a diferents punts de la ciutat, com als mercats d'alimentació i roba. Per organitzar i difondre la informació compten amb una guardiola perquè la gent pugui fer aportacions i permetre l'autogestió de les accions.

La Comissió Vaga Feminista Figueres 8M es va formar fa unes setmanes amb organitzacions feministes, estudiantils i culturals de la ciutat i amb dones que participen a títol individual.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent