L'Ajuntament de la Jonquera convoca la primera edició de Pressupostos Participatius, en què la població escollirà el destí de 100.000 euros del pressupost municipal. La primera fase, oberta fins al 29 de març, consisteix en el fet que els veïns facin arribar idees o propostes de futur que voldrien que formessin part del procés participatiu.

Les idees es poden fer arribar a través del web www.decidimlajonquera.cat, o bé presencialment, retallant la butlleta del tríptic informatiu i dipositant-la a la bústia del Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. Després que els serveis tècnics municipals quantifiquin i valorin les propostes, se celebrarà un debat obert en el marc d'un Fòrum de Priorització, on els assistents decidiran quins dels projectes passen a la votació final del procés.

La presentació oficial de la iniciativa, oberta a tota la ciutadania i que informarà sobre tot el procés, tindrà lloc aquest dimecres, 27 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre als Porxos de Can Laporta.