L'Ajuntament de Figueres acaba de fer públic l'anunci de licitació del contracte d'obres d'arranjament de l'antic camp de futbol de l'Avinguda Vilallonga per a ubicar un aparcament dissuasiu. El projecte té un termini d'execució de dos mesos amb un pressupost base de licitació de 93.531,10 euros.

El consistori preveu reconvertir l'antic camp de futbol de la carretera del Far, on fins a l'any 1986 va jugar la Unió Esportiva Figueres i, posteriorment, la Fundació Esportiva, en un aparcament de proximitat que pugui donar servei a tots els veïns de la zona i a la gent que visiti la ciutat. "Aquest aparcament serà molt útil per a la ciutat, en tots sentits, ja que és molt a prop del centre urbà, a pocs centenars de metres de la plaça del Gra i la plaça Catalunya", segons l'alcalde Jordi Masquef.

El projecte va haver de passar dos cops pel ple abans de la seva aprovació definitiva, ja que en la primera ocasió, la majoria de l’oposició el va tombar. Els terrenys són propietat de la fundació de l'Asil Vilallonga i han estat llogats per l'Ajuntament.