22 de febrer de 2019
22.02.2019
Roses

Roses promociona els seus càmpings en una de les principals fires europees

Es tracta de la fira Reise Camping, d'Essen, Alemanya

22.02.2019 | 17:24
La fira durarà fins aquest diumenge, 24 de febrer

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses està present entre el 20 i el 24 de febrer, juntament amb l'Estació Nàutica, a la fira Reise Camping d'Essen (Alemanya), per donar a conèixer la destinació i tota l'oferta de càmpings de què la població disposa. La participació en aquest important esdeveniment europeu del sector del càmping és fruit de les reunions i col·laboració amb els propietaris dels càmpings del municipi i dels objectius marcats pel Pla de Màrqueting de Roses.

Amb 3.000 places disponibles, els càmpings de Roses ofereixen una important opció d'allotjament i serveis per als nombrosos visitants que rep la destinació al llarg de tot l'any. Per donar-la a conèixer, l'Ajuntament ha publicat una guia específica que informa de tots els establiments de què disposa Roses, la qual s'està distribuint ja aquests dies a Essen i es repartirà també a partir d'ara des de l'Oficina de Turisme de la població i durant la participació en les diferents fires de turisme en què Roses participa al llarg de l'any.

El Pla de Màrqueting encarregat recentment per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament amb l'objectiu de marcar les estratègies i línies d'actuació a desenvolupar en els propers anys, marcà el sector del càmping com un dels mercats prioritaris per a la població. Davant aquesta realitat i gràcies a la col·laboració amb els empresaris rosincs del sector, Ajuntament i Estació Nàutica treballen plegats en aquesta promoció.

El perfil del públic que visita la Fira Reise Camping, que l'any passat aplegà més de 95.000 visitants, està format principalment per un públic familiar que viatja durant els períodes vacacionals, així com un públic sènior, que ho fa fora de temporada buscant destinacions amb temperatures més càlides durant l'hivern que les dels seus llocs d'origen.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent