22 de febrer de 2019
22.02.2019
MUNICIPALS 2019

Agnès Lladó incorpora a ERC Josep Alegrí, director pedagògic de les Escolàpies

L'alcaldable d'Esquerra destaca que «és un professional reconegut que ens ajudarà molt a afrontar un dels grans reptes que la ciutat té per davant, l'educació»

22.02.2019 | 12:26
Agnès Lladó amb Josep Alegrí.

L'alcaldable d'Esquerra Republicana a Figueres, Agnès Lladó, ha anunciat el "fitxatge" de Josep Alegrí, actual director pedagògic de les Escolàpies, per formar part de l'equip d'ERC per a les pròximes eleccions municipals, "un equip de gent preparada, valenta, que pren partit per tirar endavant una ciutat que ho reclama a crits. Professionals compromesos amb el conjunt de la societat".
 
Lladó es mostra convençuda que "amb la incorporació d'en Josep seguim sumant actius per construir la  Figueres del segle XXI, la ciutat que els figuerencs reclamen". L'alcaldable republicana destaca que "l'educació és un dels grans reptes que Figueres té per davant" i, pel que fa a Josep Alegrí, en destaca "la seva professionalitat, empatia, credibilitat, confiança, compromís i il·lusió".
 
Nascut a Figueres el 1974, Josep Alegrí es Mestre d'Educació Física, Llicenciat en Humanitats i Postgrau en direcció de centres escolars. El director pedagògic de les Escolàpies afirma que "estic molt agraït a la gent d'Esquerra de Figueres, i a l'Agnès en particular, per oferir-me la possibilitat de formar part del projecte".
 
A l'hora d'explicar la seva incorporació, segons un comunicat que ha fet públic ERC, Alegrí destaca que "des d'un primer moment l'equip de l'Agnès m'han transmès que s'estimen la ciutat i que tenen una voluntat ferma de treballar incansablement per Figueres. Serà un plaer, i un repte apassionant, fer-ho colze a colze amb tots ells".
 
El nom de Josep Alegrí se suma al d'en Jesús Quiroga, subdirector del Servei d'Ocupació de Catalunya, que es va fer públic durant el passat estiu. Durant les properes setmanes està previst que es vagin donant a conèixer la resta de persones que formaran part del projecte d'Esquerra Figueres que lidera Agnès Lladó

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent