En la campanya de donació de sang que s'ha promogut aquesta setmana a Figueres, es presenten canvis de local. El divendres dia 22 de febrer, a la tarda, es porta a terme aquest servei a l'Institut Alexandre Deulofeu, de les 3 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Els alumnes de 3r d'ESO i del cicle formatiu d'Auxiliar de Farmàcia d'aquest institut han preparat la campanya de promoció de la donació.

Entre les activitats que han dissenyat, el divendres al matí, els estudiants del centre participen en balls, performances i street marketing en diferents punts de la capital altempordanesa, amb la finalitat d'informar i conscienciar la ciutadania sobre la importància de fer donació de sang. El fet que aquest cop s'hagi organitzat la donació a l'Alexandre Deulofeu és un canvi temporal d'ubicació.

D'altra banda, el dissabte, dia 23 de febrer, es realitza per primera vegada la donació de sang al Centre Cívic Creu de la Mà. Aquest canvi, que sí que es planteja com a permanent, es fa després de molts anys d'estar-se portant a terme a l'Institut Ramon Muntaner. La donació tindrà lloc de 10 a 2 i de 4 a 2/4 de 9.