Christian Avaro, de 60 anys, serà el candidat del PP a l'alcaldia de Castelló d'Empúries. Avaro és especialista en nàutica professional, i actualment és gerent d'una empresa de fabricació i venda d'embarcacions. Tal i com ha anunciat avui el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo: "Avaro és una persona molt treballadora, un gran coneixedor de la realitat i necessitats dels veïns i veïnes del municipi, i representa, com a cap de llista, una candidatura molt bona per a Castelló d'Empúries".

Paral·lelament també s'ha nomenat a Toni Sánchez com a candidat a Sant Feliu de Guíxols. Amb tot, Enric Millo ha posat de manifest que "amb aquests dos nomenaments encetem una nova etapa tant a Sant Feliu com a Castelló, ja que tant Sánchez com Avaro no havien estat anteriorment caps de llista en unes eleccions, però puc assegurar que són els millors candidats per a aquestes dues localitats, ja que representen a la perfecció el projecte sòlid i en positiu del Partit Popular".

Aquests dos nomenaments han estat ratificats en la reunió del Comitè Electoral provincial del PPC de Girona que s'ha celebrat avui, divendres 15 de febrer.