Molta emoció i agraïment entre els joves rosincs que han participat a la creació de la cançó No tot s'hi val i el videoclip que l'acompanya i que centra la setena campanya de conscienciació «Per Carnaval no tot s'hi val». La presentació del videoclip s'ha dut a terme aquest matí en una sala de plens presidida per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindán, set regidors del seu equip i nombrosos representants de l'àrea de Joventut, coordinadors del projecte, i de la Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra. «La lletra d'aquesta cançó reflexa allò que sentim els joves, s'ha de saber que tot allò que facis té conseqüències», han explicat alguns d'ells, que tenen entre 13 i 18 anys.

El videoclip, molt fresc i divertit, rodat totalment a Roses, es va començar a gestar el passat novembre a partir d'un càsting i s'ha acabat de concloure fa pocs dies. El missatge segueix incidint en la idea que «cadescú ha de posar-se límits durant el Carnaval» i sobretot que cal frenar la violència masclista i els abusos, tant sexuals com de drogues.

La setmana vinent la campanya arriba als instituts. En aquest sentit, s'ha convocat als joves estudiants de 3r i 4rt d'ESO dels instituts rosincs a visitar el CAP on se'ls impartirà una xerrada i on podran veure una exposició que repassa les anteriors campanyes. També està previst, com altres anys, un passi els divendres 22 dirigit al públic adult. L'alcaldessa de Roses ha felicitat efusivament als joves creadors del videoclip i ha assegurat que malgrat que totes les campanyes «han estat un èxit, cal seguir treballant en la prevenció».

D'altra banda, dins la campanya d'aquest any també s'ha fet el tiratge de 5.000 ulleres de sol de plàstic, de color morat, que es repartiran gratuïtament. El missatge és ben clar: «Veure el Carnaval amb uns altres ulls».