11 de febrer de 2019
11.02.2019
Roses

Roses entrevista comerços i empreses locals per conèixer les seves necessitats

La feina la porta a terme l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL)

11.02.2019 | 12:50
Un dels carrers comercials de Roses.

L'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) contractada per l'Ajuntament de Roses, ha iniciat la fase de visites i entrevistes amb comerciants i empresaris de la població prevista en el pla de treball de desenvolupament i dinamització del comerç. L'objectiu és conèixer les necessitats del sector i coordinar les línies d'actuació idònies per a la seva millora.

La funció de l'AODL és la d'estudiar les característiques i necessitats actuals del comerç rosinc, planificar campanyes, impulsar la dinamització d'aquest sector a la població i facilitar un contacte més proper entre Ajuntament i sector comercial. L'objectiu final és millorar la competitivitat dels comerciants de Roses d'acord amb el Projecte de desenvolupament comercial de l'Alt Empordà, el qual preveu actuacions específiques per al municipi de Roses.

Amb aquesta finalitat, l'agent de desenvolupament ha iniciat en els darrers dies les visites a comerciants i empresaris per conèixer de primera mà el sector a la població. Posteriorment, i a partir d'aquestes visites de prospecció empresarial als establiments, es dissenyaran les accions de formació, campanyes i dinamització comercial del sector que resultin més idònies.  

Aquesta contractació està subvencionada pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, que compta amb el co-finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social i l'Ajuntament de Roses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent