L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha rebut més de cent sol·licituds de persones interessades a cobrir les sis places que ofereixen per ser agent interí de la Policia Local de Castelló d'Empúries.

A principis de febrer es va tancar la convocatòria pública en què els opositors podien optar a les sis places ofertades. D'aquestes, tres eren amb pressupost de 2018 i tres més amb pressupost de 2019. A partir d'ara, s'inicia un període en què es revisarà la documentació presentada per part dels candidats. De cara a finals de febrer, està previst que es realitzin els exàmens als candidats. Després d'aquesta avaluació, es podrien incorporar els agents a la plantilla, a partir del mes de març aproximadament.

La plaça interina té una durada màxima de dos anys, i després d'aquest temps l'Ajuntament hauria de cobrir la plaça definitivament.

Actualment, la plantilla de la Policia Local compta amb un sots­inspector, cinc caporals, 21 agents, cinc auxiliars de central, dos administratius i quatre gruistes.