01 de febrer de 2019
01.02.2019
Roses

Roses convoca jovent per fer un videoclip de la campanya «Per Carnaval no tot s'hi val»

La inciativa es caracteritza per impulsar accions participatives on els protagonistes són els joves

01.02.2019 | 14:09
La convocatòria és per a nois i noies majors de 14 anys.

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Roses convoca el dissabte 9 de febrer a rosincs i rosinques majors de 14 anys, a participar en la gravació d'un videoclip que formarà part de la campanya "Per Carnaval no tot s'hi val" d'enguany. Tots els interessats s'han de personar a les 10 del matí, amb una disfressa o complement de Carnaval, al Centre d'Activitats de Roses (CAR). Cal portar signada l'autorització de drets d'imatge que es pot trobar en aquest enllaç

L'Ajuntament de Roses impulsa un any més coincidint amb la celebració de la seva festa més important, el Carnaval, una nova edició de la campanya preventiva "Per Carnaval no tot s'hi val", orientada a informar i conscienciar els joves i la població en general sobre els perills que comporten el consum d'alcohol i drogues.

Des dels seus inicis, la campanya es caracteritza per impulsar accions participatives on els protagonistes són els propis joves, els quals parlen i s'expressen per si mateixos, emprant el seu propi llenguatge amb claredat i sense tabús. La campanya s'ha convertit en un altaveu on els i les joves manifesten les seves idees i parlen d'experiències pròpies, cada any a través d'un format diferent (curtmetratges, presentacions audiovisuals, música, xerrades...)

Enguany, la missió de fer arribar el missatge del "No tot s'hi val" torna a recaure directament sobre el públic juvenil, en aquesta ocasió, mitjançant la seva participació en l'enregistrament d'un videoclip que es difondrà fins a la finalització del Carnaval.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent