01 de febrer de 2019
01.02.2019
Figueres

Les formacions del programa de Garantia Juvenil volen motivar i empoderar els joves

Una agrupació d'entitats i Fundacions impulsen dues formacions per a la inserció laboral dels joves

01.02.2019 | 20:29

La Fundació Sant Vicenç de Paül de Figueres inicia aquest mes de febrer dues formacions professionalitzadores: una formació específica dedicada a l'agricultura ecològica i l'horta i una formació en l'atenció i acompanyament a les persones.

Aquestes formacions del programa de Garantia Juvenil s'adrecen a nois i noies de 16 a 29 anys i una de les característiques més prioritàries és la tutorització individualitzada, l'orientació personal i professional treballant amb l'objectiu de la inserció laboral.

La Fundació Sant Vicenç de Paül realitzarà aquesta formació amb la col·laboració d'entitats de reconegut prestigi i expertesa amb les quals ha signat acords de col·laboració per a portar a terme aquestes formacions. Les entitats són: Fundació Salut Empordà, Fundació DRISSA, Fundació ALTEM, L'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà i l'Escola de l'Esplai de la Fundació Esplai Girona.  

Totes aquestes entitats han signat un acord de col·laboració per motivar als i les joves per tal que retornin al sistema educatiu i puguin inserir-se laboralment.

Les inscripcions a les formacions estan obertes i les persones que desitgin informació poden dirigir-se a :
KSAMEU. Fundació Sant Vicenç de Paül,
Plaça Sant Vicenç de Paül núm. 5. Figueres.
Horari d'atenció al públic de 9 a 13 i de 16 a 19 hores
Telèfon 972 67 01 30 correu electrònic gjcoordinacio@ksameu.cat

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent