Des d'aquesta setmana, els pagaments a l'Ajuntament de l'Escala i els diferents patronats i serveis es poden fer també des de casa o des del mòbil via web, segons informa el mateix consistori.

A la pàgina d'inici del web municipal hi ha un accés directe tant a la seu electrònica com a l'apartat de pagaments online. També es pot accedir a tota la informació des de l'apartat Ciutadà>Tràmits i Serveis.

Fins ara, les taxes, tributs i serveis requerien passar físicament per l'Ajuntament i validar el pagament en una oficina bancària. "Aquesta passarel·la de pagament des del web municipal representa un salt qualitatiu de cara al ciutadà, que podrà fer el pagament a qualsevol hora i des de casa", remarca la regidora de Serveis Administratius, Mariona Muñoz. Els impostos, els casals, el menjador escolar o l'escola bressol, són alguns exemples del que es pot pagar via web.

La mateixa adreça web permet també domiciliar els pagaments, si així ho prefereix l'usuari, així com trobar informació sobre el calendari fiscal i una guia de com fer el pagament en línia.