Roses ha iniciat les obres de substitució de la coberta de l’Estadi Municipal, amb les quals es prossegueix en la millora de la zona esportiva de la població. Els treballs, adjudicats per un import de 93.000 €, consisteixen en l’enretirada de l’actual coberta de fibrociment i la col·locació d’una nova amb xapa. Es preveu que les obres durin 4 mesos.

La coberta que resguardava fins ara el públic de l’Estadi Municipal de Roses de les inclemències del temps, de 720 m2 de superfície, consistia en una placa simple de fibrociment tipus ona sense aïllament interior, que presentava problemes d’entrades d’aigua per falta d’estanqueïtat i pel trencament de diversos materials de la coberta. Alguns elements també patien signes d’oxidació.

Davant aquesta deficiències, el consistori executa ara el projecte de substitució d’aquesta coberta per una nova de panell amb xapa. La coberta ja ha estat enretirada i serà substituïda per la nova en les properes setmanes. El projecte inclou també el sanejament dels pilars de formigó existents, la renovació de les instal·lacions d’enllumenat i de megafonia, i es recol·locaran les càmeres exteriors existents.

Aquesta renovació passarà a sumar-se a les actuacions de manteniment i millora que l’Ajuntament està desenvolupant durant els darrers anys a la zona esportiva, com la construcció d’un edifici de serveis annex a la Pista Polivalent, la instal·lació d’un rocòdrom i la renovació de vestidors al Pavelló, la renovació de la gespa artificial dels camp de futbol de la Vinyassa, o les obres recentment iniciades per a la incorporació de pistes de bàsquet, petanca i patinatge.