El Centre de Recuperació de Fauna ha alliberat una Calàbria agulla que va arribar ferida a les seves instal·lacions. L'au aquàtica ha estat alliberada a la zona de la badia de Roses un cop ja s'ha recuperat de les lesions. Els Agents Rurals van localitzar l'exemplar que presentava un traumatisme i va ser traslladat centre de fauna dels Aiguamolls de l'Empordà. Un cop curada ha pogut tornar al se hàbitat natural.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="ca" dir="ltr">Alliberada una Calàbria agulla a la badia de Roses, que va ingressar per un traumatisme, via <a href="https://twitter.com/agentsruralscat?ref_src=twsrc%5Etfw">@agentsruralscat</a>, al <a href="https://twitter.com/hashtag/centresdefauna?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#centresdefauna</a> dels Aiguamolls de l'Empordà. De tot el litoral català, l’Empordà és una de les zones més importants d’hivernada d'aquest ocell aquàtic <a href="https://t.co/MC3U0eSgaG">pic.twitter.com/MC3U0eSgaG</a></p>— Medi ambient (@mediambientcat) <a href="https://twitter.com/mediambientcat/status/1090234316947406848?ref_src=twsrc%5Etfw">29 de gener de 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

La calàbria agulla es troba tant en interiors com en zones d'aigua, on hi hagi peixos en abundància. L'Empordà és una de les zones més importants d'hivernada d'aquest ocell aquàtic de tonalitats grisoses, negres i blanques.