El Partit Popular a l'Alt Empordà ha celebrat "en un ambient distés amb companys i companyes", segons explica la formació política en un comunicat, el sopar de comiat del portaveu i regidor del Partit Popular de l'Escala, Joan Ball-llosera.

Segons explica el seu president comarcal Josep Francesc Parra en el mateix document, fa un parell de setmanes, ja va fer publica la seva intenció de deixar la militància i posar a disposició del partit l'acta de regidor, a traves del programa de la televisió local escalenca La Casa de la Vila, on exposava el seu malestar amb la direcció del partit, tan a nivell provincial, regional i nacional. L'acte va servir per reconèixer i agrair la seva tasca al consistori i la seva implicació amb la societat.

El mateix comunicat explica que "tanmateix, es va aprofitar l'acte per un altre acomiadament sobtat, el de Marina Guillen, escollida per la Junta Local del Partit Popular de Castelló d'Empúries com candidata a les eleccions municipals de maig i que presenta la seva renuncia a la candidatura i la baixa com militant. Guillen havia estat candidata com cap de llista a les darreres eleccions al Senat".