26 de gener de 2019
26.01.2019
L'Escala

ERC de l'Escala estrena local al cèntric carrer del Mar

La intenció és mantenir-lo obert al públic de forma regular perquè tothom qui vulgui acostar-s'hi

26.01.2019 | 11:10
L'acte inaugural ha estat molt concorregut.

La secció local d'Esquerra Republicana de l'Escala ha  inaugurat, aquest divendres, 25 de gener, un local al centre del municipi, al carrer del Mar, 32, en un acte molt concorregut. "Hem fet un pas més per estar a prop dels escalencs i escalenques, escoltant i atenent les seves necessitats de forma més personal i eficient", ha dit la candidat d'ERC a l'alcaldia de l'Escala per a les municipals del pròxim maig, Etna Estrems, i hi ha afegit: "La proximitat de les institucions amb les persones és bàsica per a poder dur a terme polítiques reals i efectives, que millorin la qualitat de vida dels ciutadans".

Segons expliquen els republicans, el local serà, a partir d'ara, el centre neuràlgic de l'activitat del grup i és on se celebraran les reunions ordinàries però també s'hi podran dur a terme trobades amb particulars, entitats, associacions... "A més, la intenció és mantenir-lo obert de forma regular perquè tothom qui vulgui acostar-s'hi, a demanar informació, exposar els seus dubtes, qüestions, suggeriments o, simplement, a xerrar una estona, hi sigui benvingut", assenyalen des d'ERC l'Escala.

L'obertura del local, juntament amb la posada a disposició dels escalencs i escalenques del telèfon públic 658 507 457, és una acció més que ERC l'Escala s'ha marcat "per aconseguir acostar la vida política activa a tothom qui visqui a l'Escala i, per tant, intentar fer sentir a tothom que la política es fa entre tots i que totes les idees són bones, vàlides i necessàries", segons diuen els republicans.

A la inauguració d'aquest divendres 25 de gener també hi han assistit Agnès Fàbregas, presidenta comarcal de l'Alt Empordà d'ERC, i el senador santperenc Jordi Martí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent