24 de gener de 2019
24.01.2019

Inicien les obres de l'ampliació de la zona esportiva de Roses

La superfície total que comprèn aquest projecte és de 3.988 m² i té un pressupost assignat de 162.000 euros

24.01.2019 | 13:12
Visita inici d'obres

S'acaben d'iniciar a Roses els treballs per a la creació d'una nou espai esportiu, annex a les pistes poliesportives i d'skate de la població, que inclourà una pista de bàsquet, 10 pistes de petanca i la reconversió d'una pista per a la pràctica de patinatge. El conjunt de l'actuació suposa la incorporació de 4.000 m2 de superfície a la zona esportiva de Roses. Es preveu que les obres, que s'acaben d'iniciar amb el tancament perimetral del solar, finalitzin el proper mes de juliol.

El projecte inclou també la instal·lació d'un mòdul prefabricat autorentable de serveis higiènics, així com la construcció de pèrgoles sota les quals es col·locaran bancs, cadires i papereres, i la plantació de fileres d'arbres que produiran ombra per al descans dels jugadors de tota la zona.

Les 10 pistes de petanca tindran unes dimensions de 4 x 15 metres, disposaran d'un paviment de sauló sobre làmines de geotèxtil antiarrels i grava que facilitarà el drenatge de les aigües de pluja. Compleixen amb la normativa específica per a la pràctica d'aquest esport, fet que permetrà la participació en proves federades.

Per la seva banda, la nova pista de bàsquet projectada tindrà una superfície de 16,5 x 27,5 metres, pavimentada amb formigó. La creació d'aquesta pista permetrà que l'existent fins ara, més propera als habitatges, sigui reconvertida en una pista de patinatge, evitant-se així les possibles molèsties que l'impacte de les pilotes a les cistelles podien produir als veïns.

Amb aquesta actuació s'ampliarà el parc esportiu finalitzat el setembre de 2014 a la zona del Mas Oliva-La Vinyassa, que fins ara constava de pista multiesportiva per a jocs de pilota (bàsquet, futbol-sala,...) i una pista de formigó per a la pràctica de l'skate en patinet i bicicleta.

El nou projecte dona resposta a les necessitats que els equipaments esportius de la vila van precisant. La superfície total que comprèn aquest projecte és de 3.988 m?2; i té un pressupost assignat de 162.000 €. El termini d'execució de les obres és de 6 mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent