L'Equip de Govern de l'Ajuntament de Palau-saverdera ha comunicat als veïns del poble la recepció de la interlocutòria de la Secció Tercera de la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), dins el tràmit de l'incident d'impossibilitat legal d'execució de la sentència d'enderroc del complex Sun Village. Així, la interlocutòria dona conformitat al conveni subscrit amb la part recurrent, que contempla una indemnització de 404.000€ a favor de la part demandant.

La interlocutòria explica que s'accepta aquest plantejament que resol la situació de l'edifici Sun Village, en base a la llicència concedida per l'Ajuntament i sotmesa a la conformitat de la Sala, acceptant al mateix temps, el conveni d'indemnització abans esmentat signat amb la part demandant el desembre de 2015.

La conclusió és que el Sun Village no s'enderrocarà.

L'equip de Govern s'ha mostrat «molt satisfet» que s'hagi produït la decisió de la Sala del TSJC ja que «acaba amb molt temps d'incertesa i permet treballar els serrells derivats d'aquest plet per aconseguir tancar definitivament aquest tema». Segons expliquen, ells s'expressen tant en nom dels qui van formar part de l'Equip de Govern al juny del 2015, com en nom dels qui hi són ara, satisfets pel resultat dels esforços que han donat el seu fruit.

En una nota feta pública per l'Ajuntament es comenta que «el secretari-interventor està estudiant com fer front a aquesta indemnització, i la notícia també important és que durant aquests últims anys s'ha treballat per sanejar les arques municipals i es podrà assumir aquest compromís i els que se'n derivin de la gestió».

La nota inclou un agraïment públic a «la bona feina de l'advocat Narcís Pérez Moratones i l'assessor jurídic i secretari-interventor Emili Santos».